Szépek, gratulálok:)
A kakaós linzerhez:
30 dkg finom liszt
20 dkg margarin
10 dkg porcukor
1 cs vaníliás cukor
1 cs.sütőpor
1 tojás sárgája
1 citrom reszelt héja
csipet só
2 ek.kakaópor
2 ek.tejföl
A kókuszos linzerhez:
Ugyan az mint a kakaós csak kakaópor helyett 10 dkg kókuszreszelék
A csokis krémhez:
10 dkg margarin
2 ek.kakaópor
2 ek.porcukor
1/2 ü csokis meggy aroma
Tölteléknek.
baracklekvár
Díszítéshez:
olvasztott étcsokoládé
Előkészítés:Külön-külön begyúrjuk a kakaós és a kókuszos linzer tésztát.Vékonyra nyújtjuk és pogácsa szaggatóval kiszúrjuk.
Elkészítés: A kiszúrt linzer korongokat sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk és kisütjük.A csokis krémhez a margarint habosra keverjük a cukorral,kakaóporral és az aromával.A kisült korongokat felváltva /egy kakaós-egy kókuszos /csoki krémmel vagy lekvárral összeragasztjuk.Olvasztott étcsokival díszítjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!