A csokoládétdarabokratördeljük, ésvízgőzfölöttmegolvasztjuk. Olvasztásközbenarrafigyeljünk, hogy a csokoládé ne legyensokkalmelegebb, mint a kezünk, vagyis 40-45 fokoslegyenlehetőleg.
6,5 cm átmérőjűmuffinkapszlikatkenjünkkiecsetsegítségévellegalábbháromszor, hogyminélmasszívabbcsokikosárkátkapjunk. Kétkenésközbentegyükhűtőbe, amígmegdermedazadottcsokiréteg.
A mascarponételkeverjük a pocukorralés a vaníliával, majdhozzáadjuk a kókuszlikőrtés a kókuszreszeléket. Majdgépihabverővelfelhabosítjuk.
A csokoládékosárkákrólóvatosanlehántjuk a papírkapszlikat, majd a kókuszos-mascarponéskrémmelmegtöltjükazokat, ésfrissgyümölccseldíszítvetálaljuk.
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.