Elkészítés:
A burgonyát megpucolom, karikára vágom, olajos tepsibe rakom. Ízlés szerint sót, borsot és petrezselymet teszek rá. Kézzel összeforgatom, majd 2 dl tejszínnel felöntöm. Fólia alatt 50 percig sütöm, majd még 10 percet fólia nélkül píritom.
A csirkecombokat megtisztítom, mindenhol alaposan bekenem a fűszersóval és állni hagyom.
Közben elkészítem a tölteléket. A megfőtt tojást kockázom. Egy nagyobb tálba teszem a főtt tojásokat, a nyerset is, a tömlös sajtot, az összemorzsolt kolbászt, a kicsavart zsemléket, ízlés szerint petrezselymet, sót borsot. Összeállítás után betöltöttem a combokba. Alufóliával lefedve szép pirosra sütjük 60-70 perc alatt.
Jó étvágyat! 😊
Tipp: Ha valaki szereti a csípős izvilágot, akkor nyugodtan lehet csípős kolbásszal, valamint hegyes erős paprikával is készíteni.