Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / töltött étel receptek » Kolbásszal töltött karaj

felvitel dátuma: 2015-01-07 16:30:30       mai nézettség: 1       nézettség: 1341
részletes recept
Hozzávalók 8 személyre:
1 kiló körüli csont nélküli karaj,
1 szál lángolt kolbász, (bőre lehúzva, 1-2 óráig fagyasztva)
Nagy szemű , frissem őrölt bors, mustár, esetleg kevés chilipehely.
Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 50 perc

Elkészítés:
A karajba hosszú pengéjű késsel középen vágást ejtünk. (akkorát, hogy gond nélkül bele tudjuk tölteni a kolbászt) ha kicsit lefagyasztott kolbászt használunk, könnyebb beledugni, nem kell gyömöszölni. Ha száraz füstölt kolbászt használunk, azzal ugyanúgy tudunk bánni. ha puha a kolbász, nagyon nehéz beleerőltetni a húsba
Ha disznóvágáskor sikerült megtölteni a kolbásztöltő csövén, úgy jársz a legjobban. A megtöltött karajt durva szemű sóval, frissen őrölt borssal minden oldalán megszórod, majd mustárral mindenhol megkened, ezzel a sót, és a borsot is eloszlatod rajta. Szórhatsz rá kevés chilipelyhet is. Kevés olajon, tepsiben, vagy sütőtálban fólia alatt 50-60 perc alatt sül meg 180 fokon. A sütés végén rövid ideig fólia nélkül is sütjük, de vigyázzunk ne száradjon ki túlzottan.
Szeletelés előtt tanácsos jól kihűteni, de nem fagyasztani!
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.