Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Kolbászhússal töltött császár

felvitel dátuma: 2015-03-23 11:15:22       mai nézettség: 1       nézettség: 1742
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:
1,5 kg. bőrös hasaalja szalonna,
500 g. kolbászhús,
nagy szemű , őrölt bors, mustár.
Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:
Legegyszerűbb úgy elkészíteni, hogy hentesnél veszünk bekevert kolbászhúst, vagy egy szál sütni való kolbászt, amit kifejtünk a bélből, és ezt tesszük a szalonna egyik oldalára, és erre felgöngyöljük a szalonnát. Ezt utána átkötözzük, és lefóliázott tepsiben előmelegített sütőbe tesszük. Megsütjük, a végén a fóliát levesszük, majd kicsit váruk, hogy hűljön, és úgy könnyebben szeletelhető
Ha magunk szeretnénk elkészíteni a kolbászhúst, itt a gyulai módra készített házikolbász receptje:
10 kiló darált sertéshúshoz, melynek 40%-a szalonna, 22 deka , 22 deka őrölt pirospaprika (édes, és csípős ízlés szerint) 1 fej fokhagyma darálva, vagy szétnyomva, köménymag egészben, kb. 1 dekányi, bors ízlés szerint. 
Mikor megsült, a kötözőzsineget levágjuk, megvárjuk, hogy meghűljön, és felszeljük.
a húsvéti asztal dísze lesz.
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.