Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / töltött étel receptek » Kolbászhússal töltött szűzérme

felvitel dátuma: 2012-01-08 16:01:01       mai nézettség: 1       nézettség: 2812
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
  • 1 szűzpecsenye
  • kolbászhús
  • fűszersó
  • pici zsír

A fűszerek Toldi fűszertermékekből:

http://www.toldifuszerek.hu

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 75 perc

Elkészítés:

Minden évben vágunk disznótilyenkor már megtöltjük a húst a frissen készített kolbászhússal. Most csak elővettem a fagyasztóból, majd kiolvasztás után megmostam, befűszereztem fűszersóval, a tepsi alját bekentem vékonyan zsírralöntöttem alá pici vizet. Lefóliáztam és előmelegített sütőben 200 fokon kb. 1 órát sütöttem. Levettem a fóliát, megszúrtam a húst, ha puha akkor csak két oldalát átpirítottam.

Köretként hagymás burgonyát tálaltam.

Szakács:


Film link: http://henimodernkonyhaja.blogspot.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.