Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek receptek » Kolbászkrémes csirkecombok

felvitel dátuma: 2015-08-30 13:42:57       mai nézettség: 1       nézettség: 447
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

15 dkg puha parasztkolbàsz
1 gerezd fokhagyma
5 dkg puha vaj
8 csirke- felsőcomb

bors
1+1 ek olaj
petrezselyem

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:
1.
Kolbàszkrém
Lehúzom a kolbàszról a bőrét, s a kolbàszt apróra szeletelem, hozzàreszelem a fokhagymagerezdet és a vajat is beleteszem, elkeverem.

2.
A csirkecombokat alul- felül megsósom és borsozom, ujjammal meglazítom tetejűkön a bőrt, és betömöm alàjuk a kolbàszos krémet.

3.
Egy sütőtàlaljàn szétmaszszírozok 1 ek olajat.
Belepakolom a húsdarabokat, megkenem 1 ek olajjal, és miutàn letakartam a tàlat alufóliàval, beteszem a forró sütőbe.
25 percig fólia alatt, 10 percig nélküle pírítom a pecsenyéket.

4.
Mikor megsültek petrezselymet szórunk rà.
 
Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.