Burgonya
Szalonna
Hagyma
Sárgarépa
Kolbász
Eperlevél tészta
Liszt
Fűszerek:só,bors,kömény,majoranna,babérlevél,vegeta,petrezselyem,pirospaprika
A szalonnát zsírjára pirítom és rádobom az apróra vágott vöröshagymát. Lepirítás után hozzáteszem a felkockázott krumplit és a karikázott répát. Fedő alatt párolom pár percet,majd 2evőkanál lisztet és egy teáskanál pirospaprikát szórok rá,ezután felöntöm vízzel. Befűszerezem és 2 marék eperlevelet dobok bele. Amikor már majdnem kész,hozzáadom a kolbászkarikákat. Tejföllel tálalom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!