Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Kolbászos krumpligulyás

felvitel dátuma: 2012-01-11 23:15:01       mai nézettség: 2       nézettség: 2975
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

3-4 szál vékony,füstöskolbász

1 kg.krumpli

1 fej hagyma

kevés olaj

1 kávéskanál pirospaprika

3-4db. babérlevél

ételízesítő

1 evőkanál finomliszt,fél pohár víz(ezek elhagyhatóak)

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

A kolbászt karikára vágjuk,a krumplit meghámozzuk és felkockázzuk,a hagymát apróra vágjuk.Egy edénybe kevés olajat öntünk,megpirítjuk benne a hagymát és beletesszük a kolbászt. Kissé átforgatjuk ,rászórjuk a pirospaprikát ,megkavarjuk és felöntjük annyi vízzel,hogy lepje el a kolbászt.Hagyjuk kicsit főni,majd beletesszük a krumplit,a babérlevelet és az ételízesítőt.Vízzel pótóljuk míg ellepi a krumplit.Addig főzzük,mig jól lefő róla a víz.Ha  túl hígnak találjuk,vagy szaftosabban szeretjük,elkeverhetünk egy kanál lisztet egy fél pohár vízben és ráöntjük.Folytonosan kavargatjuk míg újra felfő és elérjük a kívánt vastagságot.

Szakács: Hajni79


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 marika 2012 január 11

Imádjuk!!

8/10 airizer agota 2017 augusztus 03

kiprobaltuk azota kedvencunk !!!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.