Köszönet érte. Ez az egyik nagy kedvencem.
( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu)
A kolbász haját lehúzzuk, majd karikákra vágjuk.
Kevéske olajon megpirítjuk, majd az edényből kivesszük a kolbászkákat.
Ugyanazon az olajon világos barnára pirítjuk a tarhonyát.
Felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, belemorzsoljuk a leveskockát és fedő alatt puhára főzzük. (Gyakran megkavarjuk, és ha még szükséges, pótoljuk a vizet.)
A zöldlevelet alaposan megmossuk, és apróra vágjuk.
Ha megpuhult, elzárjuk, beleforgatjuk a kolbászkarikákat és a petrezselyemlevelet.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!