Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Húsvéti ételek receptek » Kolbászos tarhonya petrezselymesen

felvitel dátuma: 2013-02-16 21:54:55       mai nézettség: 1       nézettség: 2968
részletes recept
Hozzávalók 3 személyre:
  • 25 dkg tarhonya tészta
  • 10 dkg száraz kolbász
  • 1 csokor friss petrezselyemlevél
  • 3 ek olaj
  • 1 húsleves-kocka
  • 1 kk
  • 2 csipet bors

( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu)

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

A kolbász haját lehúzzuk, majd karikákra vágjuk.

Kevéske olajon megpirítjuk, majd az edényből kivesszük a kolbászkákat.

Ugyanazon az olajon világos barnára pirítjuk a tarhonyát.

Felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, belemorzsoljuk a leveskockát és fedő alatt puhára főzzük. (Gyakran megkavarjuk, és ha még szükséges, pótoljuk a vizet.)

A zöldlevelet alaposan megmossuk, és apróra vágjuk.

Ha megpuhult, elzárjuk, beleforgatjuk a kolbászkarikákat és a petrezselyemlevelet.

Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 antal sándor 2013 december 27

Köszönet érte. Ez az egyik nagy kedvencem.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.