A lisztet a porélesztővel összekevertem, az olajat, a tejfölt, a bort, és vizet hozzáadva addig dagasztottam, míg a tészta nem ragadt az edény falára. 1/2 órát pihentettem meglisztezve, konyharuhával letakarva, majd ismét átgyúrtam. 1 cm vastagra nyújtottam, és a legnagyobb szaggatómmal (7 cm) korongokat vágtam belőle. A korongok közepébe az előzőleg feldarabolt, és mustárba forgatott kolbászt tettem, majd golyókat formáltam belőlük. Teflonos, kör alakú formába tettem úgy, hogy a golyók érintkezzenek egymással. Így az érintkezési felülteken összetapadtak, de törhetők maradtak. A tetejét olíva olajjal megkentem, majd sót, és durva borsot őröltem rá. Előmelegített sütőben, aminek az aljára kis edényben vizet tettem, 30 perc alatt aranybarnára sütöttem.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!