60 dkg daralthus izles szerinti ( en disznót használtam most)
Hagyma durva kockára vagva izles szerinti mennyiség Zeller szál felkarikazva izles szerinti mennyiség
Kockára vágott sult szalonna
Gyulai kolbász apró kockára vagva
So,bors BBQ szosz Suteshez
a tetejere: szalonna szeletek BBQ szosz
A darálthúst tegyük egy tálba es sózzuk,borsozzuk. Tegyünk egy neylon zacskót vagy folpackot az asztalra kiteritve,es a daralthus tegyük ra.
Kézzel lapitsuk vékonyra,téglalap alakúra.
A kilapitott húst kenjük meg BBQ szósszal,majd szórjuk rá az összevágott hagymát, zellert,
kolbászt, sajtot, sült szalonnát és a neylon segítségével tekerjuk fel.
Egy Sütőpapirral bélelt tepsibe tegyük a hústekercset és kenjük le a tetejét BBQ szósszal, végül a tetejére tegyünk szalonna szeleteket.
Alufoliaval letakarva 180 fokos sütőben sütjük kb 50-60 percet,majd a fóliát levéve pirosra sütjük kb 10-15 perc alatt 200-220 fokon.
Nagyon finom hidegen is.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!