Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Köles kása Isten áldása

felvitel dátuma: 2012-02-06 13:44:46       mai nézettség: 1       nézettség: 1728
részletes recept
Hozzávalók 2 személyre:

2-3 pohár /25-30dkg/ köles
2-3 nagy vöröshagyma
2-3 kanál olivaolaj
pár csipetnyi és feketebors
2 maroknyi friss salátadarabok
lila hagyma, snidlinggel /metélöhagymaés paradicsomkarikák a díszítéshez
5 dkg alacsony kalóriatartalmú feta sajt

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 25 perc
Elkészítés:

2-3 pohár /25-30dkg/ kölest jól megmosunk. 2-3 nagy vöröshagymát apróra vágunk és 2-3 kanál olivaolajon megfonnyasztunk.
Minél több a hagyma ,annál finomabb.
Ezután feketeborsot szórunk , sót és a kölest is hozzáadjuk.
Picit pirítjuk, kevergetjük, majd 2-3 szoros vízzel felöntjük.
Felforraljuk és amikor már bugyog a víz, akkor lefedjük és takaréklángon kb. 20 percig fözzük.
Egy tálba friss salátadarabokat helyezek, lila hagyma és paradicsomkarikákkal díszítem és snidlinggel /metélöhagyma/ díszítem.
Majd alacsony kalóriatartalmú feta sajt darabokkal szórom meg.
Nagyon finom.

Szakács: Rudi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 anna51 2012 február 06

Nagyon szeretem a kolest, ezt a receptet nem ismerem, koszonom, mentettem!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.