Hozzávalók: 8 szelet kicsontozott sertéskaraj, 1 púpos evőkanál zsír, 2 fej vöröshagyma, 50 dkg fehérkáposzta, 50 dkg burgonya, 1 cső zöldpaprika, 1fej paradicsom, só, egy kávéskanál pirospaprika, egy mokkáskanál őrölt kömény, majoránna
A zsírban ropogósra sütjük a késsel kivert hússzeleteket,és félretesszük,Zsírjában megpirítjuk az apróra vágott hagymát, meghintjük paprikával, beletesszük a többi fűszert, majd a húst, és félpuhára pároljuk. Ekkor rakjuk bele a laskára vágott káposztát, a kockára vágott burgonyát, paprikát és a paradicsomot. Lefedve lassú tűzön puhára pároljuk, és rövid lével tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!