Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves / meleg recept ( tálaláskor ) » Könnyű csirkés zöldségleves

felvitel dátuma: 2016-02-12 10:37:44       mai nézettség: 1       nézettség: 1785
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

*40 dkg csirkemell filé

*1 nagy fej vöröshagyma

*1 közepes fej karalábé

*2 nagy szál sárgarépa

*2 nagy szál petrezselyem

*1,5 dl zöldborsó (házilag eltett mirelit)

*3-4 ek olaj

*1 kk

*1 nagy csipet őrölt bors

*1 púpos tk házi ételízesítő(esetleg fél leveskocka)

*1 púpos tk őrölt pirospaprika

*1 tk csemege paprikakrém

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 25 perc
Elkészítés:

A húst apró kockára vágjuk. A zöldségeket alaposan megtisztítjuk. A hagymát felkockázzuk, a répát és a petrezselymet vékonyra karikázzuk, a karalábét apróbb kockára vágjuk.

A vöröshagymát az olajon üvegesre pároljuk, majd a lecsepegett húst fehérre pirítjuk rajta.

Felengedjük vízzel és ízesítjük a fűszerekkel.

Ha már majdnem puha a hús, akkor hozzáadjuk a répát, petrezselymet, a karalábét.

Ha felforr, akkor beleszórjuk a zöldborsót.

Ha a hús és a zöldség is megpuhult, akkor azonnal kínáljuk.

Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.