- 4 db csirkecomb, kicsontozva
- 5 dkg teavaj
- 25 dkg magozott szilva vagy aszaltszilva
- 0,5 dl konyak
- 2 dl húsleves
- ízlés szerint só
Előmelegítek egy 2,5 l-es, 24 cm-es AMC alapelemet az első zöld jelzésig. A kicsontozott, lebőrözött, szélesebb csíkokra vágott csirkecombokat minden oldalukon jól átpirítom benne. Kiveszem a húst, és a cikkezett magozott szilvát (vagy aszaltszilvát - a képen azzal készült) megpirítom a visszamarad szafton. Megflambírozom konyakkal, és öntök rá egy kevés hús alaplevet. Vajjal besűrítem.
Burgonyakrokettel tálalom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!