Hozzávalók
10 db tojás
10 kanál liszt
10 kanál víz
10 kanál cukor
10 db baba piskota
Krémhez
nutella 450 gr
2db 500 gr mascarpone
Elkészítés:
Amíg sül a tészta a nutellát kikeverjük kicsit habosra a mascarponéval.
Amikor kihűl a tészta ketté vágjuk és a közepénél egy éket vágunk a könyv könyvjelzőjének.
A kikevert krémmel megkenjük a két lap között .
A nyitott könyv formájában a baba piskótákkal kicsit magasítok az oldalaknál ,hogy könyv forma legyen Ezt lehet a krémmel rögzíteni.
Ezek után az egészet ismét lekenjük a krémmel ,most már könyv formája is van
az oldalait is bekenjük és elhúzzuk a végén nutellába mártott szilikon ecsettel,mint ha lapok lennének.
Majd az előző napon elkészített cukor fondantal bevonjuk. Tetszés szerint díszítjük
A cukor fondant receptjét iderakom ha valakit érdekel
http://www.receptlap.hu/recept/fondant_keszitese_az_en_kis_figuraim__11499
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!