Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Korhelyleves

felvitel dátuma: 2014-07-15 12:24:16       mai nézettség: 2       nézettség: 1404
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
 
50 dkg. savanyú gyalult káposzta,
20 dkg. csülök ( lehetőleg füstölt )
1 szál füstölt házikolbász,
2 szál répa,
2 szál petrezselyem gyökér,
néhány babérlevél,
3 gerezd fokhagyma,
1 fej hagyma,
kevés őrölt pirospaprika,
3 kanál tejföl,
1 kanál liszt,
kevés csombor (borsikafű)
só, őrölt bors.
Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:
A hagymát csíkokra vágom, a fokhagymát szétnyomom. A csülköt felkockázom, a kolbászt felkarikázom. A savanyú káposztát megvagdosom, hogy ne legyenek hosszúak a szálai, ha túl savanyú kicsit átöblítem, majd vízben felteszem főni. A felkockázott csülköt, a csíkozott hagymát, a fokhagymát, a csombort, és néhány babérlevelet hozzáadva addig főzöm, míg a hús is majdnem megpuhul. Beleteszem a karikázott, vagy hasábra vágott zöldségeket. Rövid idő után hozzáadom a felkarikázott kolbászt, valamint a főzőléből keveset kivéve, azt tejföllel, liszttel csomómentesre keverve behabarom. Kevés őrölt pirospaprikát, és borsot is teszek a levesbe, és ha szükséges, sózok is rajta. A kolbász, és a csülök enyhén sós ízt kölcsönöz a levesnek, így erre nem mindig van szükség
Tejföllel tálalom.
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.