Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Téli receptek » Korhelyleves, ahogy mi szeretjük

felvitel dátuma: 2019-01-01 15:33:33       mai nézettség: 1       nézettség: 655
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

15-20 dkg. apró savanyú káposzta
10 dkg. szárazkolbász
10 dkg. füstölt hús
1 dob. szárazbab konzerv, vagy 10 dkg. szárazbab
1 fej vöröshagyma, 
1 gerezd fokhagyma
1-1 szál vegyes zöldség, zeller, karalábé

bors
2 db. babérlevél
1 mk. őrölt kömény
pirospaprika
olaj

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:
Kevés olajon a hagymát megpirítjuk, pirospaprikával megszórjuk, a füstölt húst, a felkarikázott kolbászt beletesszük, sózzuk, hozzáadjuk a fűszereket és majdnem készre főzzük.
Belerakjuk a kimosott káposztát, a zöldségeket, annyi vízzel egészítjük ki, hogy éppen ellepje, majd tovább főzzük, mielőtt kész, hozzáadjuk a babot és pár percig még összeforraljuk és melegen tálaljuk.
Tetszés szerint tejföllel dúsíthatjuk.
( Ha szárazbabunk van, akkor azt előzőleg jól beáztatjuk és már a füstölt hússal feltesszük főni.)
Jó étvágyat hozzá!
saját változat
Szakács: Kata


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.