Először megijedtem, hogy megsütötted a gyereket :)
A fűszerek Toldi Fűszertermékekből:
Egy tűzálló tálat kikenek vajjal. A körtét megmosom és megtörlöm, levágom a szárát és elnegyedelem, kivágom a csumáját. Majd elharmadolom ezeket a szeleteket is. A burgonyát megpucolom és felszeletelem 1 cm vastagságúra. A tálba belerétegezem a körtét és a burgonyát. Egy tálban a tejszínt csomómentesre keverem az étkezési keményítővel, majd hozzáadom a lereszelt sajt felét, só, borssal ízesítem. A póréhagymát félbevágom hosszában és felszeletelem, ráöntöm a körtés, burgonyára, majd ráöntöm a tejszíneskeveréket. Előmelegített sütőben 180m fokon legalább 60 percig sütöm. Ha kész, a maradék sajtot rászórom még amíg meleg a köret. Utána húsok mellé köretnek tálalható.
Először megijedtem, hogy megsütötted a gyereket :)
A recepted isteni, Bence meg gyonyoruséges nagyfiú!
Nagyon jó!Ezt tuti kipróbálom!Köszi!
A burgonyánál annyira kell csak odafigyelni, hogy jól megsüljön, puha legyen, mert nálam kellett plusz pár perc neki...ez sütőtől és burgonyától függő.
Izgalmas:)
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!