Ezt így el is mentem magamnak! Az enyém még érik:)))))))) Koszi, Lívikém, nagyon hasznos és finom recept!!!!!!!!!!!!
Káposzta, kapor, só ,víz ,kömény egészben ,babérlevél
A káposztát leforrázom úgy szépen lefejthetjük levelekre,a többit legyaluljuk.Egy 5 literes üvegbe kaprot teszünk,rétegezzük a szelt káposztával,tetejére tesszük a leveleket majd betakarjuk szelt káposztával.rakunk rá bőven kaprot majd felöntjük sós vízzel,1 liter vízhez teszünk 1 -2evőkanál sót!megkóstolom érezni kell rajta a sós ízt !Tetejére egy szelet kenyeret teszünk és kirakjuk napozni!Nekem 6 napig volt kinn fél nap sütötte a nap, utána árnyékban volt!Ebből készítettem töltött káposztát!Nagyon finom székelykáposztának is de savanyúság is egyben!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!