720 ml üveg
5 db paprika
3-4 dl káposzta kovászolás során keletkezett lé
Ha nem lenne kész levünk, akkor itt található az elkészítés, ebben az esetben 3-4 nap lesz az elkészülési idő
http://www.receptlap.hu/recept/kovaszos_kaposzta_4100
A paprikát megmossuk, a magházát eltávolítjuk és félbe vágjuk. (vághatjuk szeletekre is)
Beletesszük az üvegbe és ráöntjük a levet.
Meleg helyen kb 12-14 óra alatt elkészül.
Fogyasztásig hűtőben tároljuk.
Nagyon finom volt, de valahogy elfeledkeztünk róla és legnagyobb döbbenetemre tegnap (2011.10.23) még teljesen fogyasztható volt.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!