Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Téli receptek » KOVÁSZOS UBORKA TÉLRE

felvitel dátuma: 2018-06-18 10:44:29       mai nézettség: 1       nézettség: 500
részletes recept
Hozzávalók 10 személyre:

5 literes csavaros üveghez:
2,5 kg berakni való uborka,
1 nagy csomag erősebb kapor,
pár szem babérlevél és szemes bors,
4-4 evőkanál liszt és só,
aki szereti pár gerezd fokhagyma.

Előkészületi idő: 20 perc


Elkészítés:

Az uborkákat megmossuk, a kát végét levágjuk, megízleljük hogy nem keserű-e.
Hosszanti irányban bevágjuk.
Az üveg aljára tessük a sót és lisztet, kaprot.
A vastagabb szárából párat meghagyunk.
Ezzel fogjuk leszorítani az uborkát. beleállítjuk az üvegbe az uborkákat.
Közzé is tehetünk kaporszárat.
Beletesszük a szemes borsot és babérlevelet (fokhagymát).
Leszorítjuk a kaporszárral, hogy a forrás hatására ne jöjjenek fel az uborkák az üvegben.
Felőntjük hideg vízzel.
Egy tányérkával befedjük, és meleg helyre tesszük (nem tűző napra).
Ha kiforrott, és már nem pezseg a leve egy teljesen új tetővel légmentesen lezárjuk, és mehet a kamra polcára.
A leve a liszttől kicsit zavaros lesz, de ez szépen letisztul.

Szakács: Nusi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.