Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Krémes ribizlis muffin

felvitel dátuma: 2013-12-15 22:34:53       mai nézettség: 1       nézettség: 1027
részletes recept
Hozzávalók 12 személyre:

1 pohár joghurt (150 ml), ez pohár lesz később a mérce!!!
1,5 pohár cukor
1/4 pohár olaj
3 pohár liszt
1 pohár tej
3 tojás
1 csomag sütőpor
1 citrom leve
15 dkg ribizli (fagyasztott is lehet), de akár áfonya is
----------------------------------
Krém:
25 dkg mascarpone sajt
3 evőkanál málna-ribizli lekvár (egyik is lehet belőle)

 

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 25 perc

Elkészítés:

Összekeverjük a nedves anyagokat, és a száraz anyagokat finoman folytonos keveréssel öntjük bele, hogy sima legyen. A VÉGÉN TESSZÜK BELE A RIBIZLIT, DE DÍSZÍTÉSRE VISSZATARTUNK KB. 2 EVŐKANÁLNYIT !!!
A muffin formába 3/4-ig töltjük (muffin papírt is tehetünk bele), és 180°C fokon 20-25 percig sütjük.
A mascarponét össze keverjük a lekvárral, és nyomóformában tesszük a kész muffinokra, ribizlivel díszítjük.
Megjegyzés: Nekem 21 db muffin lett, ebből az anyagból, a 12-es sütő forma után a maradék anyagba szórtam kakaóport, ezért lett kakaós is ! :)

Szakács: Clarus


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.