Hozzávalók:
a tésztához:
15 dkg margarin
fél bögre cukor
1 citrom reszelt héja
2 tojás
1 vaníliás cukor
1 mokkáskanál só
fél cs. sütőpor
1bögre liszt
/a bögre 2 és fél decis/
a tetejére:
20 dkg natúr /tömlős/ sajtkrém
fél bögre cukor
1 tojás
2 evőkanál tejföl
1 cs. vaníliás cukor
5 db. őszibarack /lehet konzerv/
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit jól kikeverjük és sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk./sűrű tészta/
Ráfektetjük a félbevágott őszibarackokat. /Én negyedeltem őket/
A krém hozzávalóit összekeverjük, majd a barackok tetejére simítjuk.
Előmelegített sütőben, kis lángon sütjük, míg a teteje szép rózsaszínű lesz. /tűpróba/
Nagyon finom, gyors és viszonylag olcsó süti.
A recept Mogyorósi Károlyné csoporttársamtól származik!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!