40 dkg burgonya
kevés olaj
1 fej vöröshagyma
őrölt pirospaprika
majoránna
bors
köménymag
só
1 db tyúkhúsleves kocka
A burgonyát megpucolom, kis kockákra összevágom.
A vöröshagymát szintén megpucolom és azt is kis kockákra felvágom.
Egy fazékba beleöntöm az olajat ráteszem a vöröshagymát és megfonnyasztom, amikor kész leveszem és meghintm pirospaprikával, majoránnával, köméymaggal és borssal.
Ráteszem a kockára vágott burgonyát felöntöm vízzel és felteszem főni, közben még egy tyúkhsleves kockát is teszek bele és sót. Addig főzöm míg a burgonya meg nem főtt.
Puha kenyérrel szoktuk fogyasztani.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!