5 közepes burgonya
1 nagy fej vöröshagyma
olaj
só
bors
pirospaprika
1/2 kg tészta (fodros kocka)
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
A burgonyát megpucoljuk, csíkokra vágjuk és sós vízben puhára főzzük.
A hagymát megpucoljuk, kis kockákra vágjuk, és olajon megpirítjuk.
Füszerezzük sóval, borssal és pirospaprikával (paprikát csak akkor szabad belerakni, ha már nem ég alatta a túz, mert a paprika leég).
A tészának odatesszük a vizet forrni.
Sót és olajat teszünk bele.
Mikor felforrt megfőzzük benne a tésztát.
A megfőtt burgonyáról leöntjük a vizet, és hozzáadjuk a hagymához.
Burgonyanyomóval összetörjük, a megfőtt tésztát hozzátesszük, és összekeverjük.
Savanyúsággal kínáljuk.
Jó étvágyat!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!