A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
A felkockázott szalonnát kiolvasztom, majd az apróra vágott vöröshagymával, a pirospaprikával, a felkockázott paprikával és a paradicsommal pörköltalapot készítek.
Felöntöm vízzel, és hozzáadom a nagyon apróra vágott burgonyát. Sózom, borsozom, és addig főzöm, amíg a burgonya magától szétmálik.
Közben sós, olajos vízben kifőzöm a tésztát, leszűröm, és amikor kész a burgonyánk, összekeverem őket. Kicsit lepirítom az alját.
A tésztát géppel nyújtottam, 7-es fokozaton.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!