A borsót alaposan megmossuk, egy tálba tesszük.
A kukoricát átöblítjük, és a borsóhoz keverjük.
Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje.
Feltesszük főni, sózzuk, beleszórjuk a cukrot.
A lisztet a tejföllel csomómentesre keverjük.
A főzelékből kivéve pár evőkanál forró vízzel felhígítjuk, hogy ne legyen hideg, mikor a főzelékbe öntjük.
Ha megfőttek a zöldségek, folyamatos kavargatás mellett a habarást a főzelékbe öntjük.
Hagyjuk felforrni.
Melegen, pörkölttel, sült hússal, fasírttal tálaljuk.
De rántott gomba és sült oldalas is illik hozzá.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!