Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / sertés recept » Labanc pecsenye

felvitel dátuma: 2013-12-11 20:47:53       mai nézettség: 2       nézettség: 4067
részletes recept
Hozzávalók 2 személyre:

2 szelet tarja

2 ek mustár

2 szelet füstölt főtt tarja

2 szelet füstölt trapista sajt

3 ek liszt

1 kk piros paprika

só, bors

4 ek olaj

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 25 perc

Elkészítés:

A húst megmossuk, szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk. Bekenjük a mustárral, majd az egyik felére tesszük a főtt tarját, arra pedig a sajt szeletet. Ráhajtjuk a hús másik felét és megtűzzük hústűvel. A lisztet elkeverjük a piros paprikával és beleforgatjuk a húsokat. Kiolajozott jénaiban tesszük és felforrósított sütőben, 190 fokon, többször megforgatva megsütjük.

Szakács: Krisztina


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.