Hozzávalók:
3 ek méz, 2 egész tojás, 20 dkg porcukor, 15 dkg ráma, 2 tk szódabikarbóna, 2 ek kakaó
Elkészítése:
A hozzávalókat gőz fölött 5 percig kevergetve, majd 50 dkg lisztel elkevert szódabikarbónával összegyúrni. Tepsi hátán 4 lapot sütünk 35 x 30 tepsi
Krém:
2 cs vanilíás pudingot, és 2 cs puncs pudingot fél - fél liter tejben felfőzni kihűteni majd a kikevert rámát ketté venni, és a pudingokkal jó habosra keverni.
30 dkg rámát 30 dkg porcukorral habosra keverni, majd elosztani a két krémbe. A lapokat felváltva megtöltjük, és a tetejét csokival bevonjuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!