felvitel dátuma: 2014-06-08 12:36:05
mai nézettség: 1
nézettség: 1026
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:
45-50 dkg liszt
2 ek szaritott eleszto ( gyors eleszto)
1 csapott tk so
Langyos viz
Suteshez olaj
Tetejere: reszelt sajt,tejfol,1 gerezd zuzott vagy reszelt fokhagyma,3-4 ek olaj ,1-2 ek viz
Előkészületi idő: 5 perc
Sütési idő: 15 perc
Elkészítés:
A hozzavalokat jol osszedolgozzuk ,mig kemenyebb galuskatesztat nem kapunk.Addig verjuk a tesztat fakanallal mig nem holyagosodik.Keves liszttel megszorjuk a tetejet es kelesztjuk a tesztat kb 15-20 percig.Ha a tesztat megkelt olajos kezzel letepett es szethuzott tesztat bo forro olajba teve pirosra sutjuk.Talalasnal a tetejet megkenem a fokhagymas olajjal,erre rateritem a tejfolt vegul a reszelt sajttal is megszorom. Fokhagymas olaj keszitese : a vizet,olaat es a zuzott fokhagymat jol elkeverem.
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.