1 doboz tészta, hagyma 1 vfej, fokhagyma 1 cikk, karikára vágott virsli 6 db., só, bors, kakukkfű, bazsalikom házi sürített paradicsom, bolti hámozott paradicsom konzerv, kevés ketchup a bolognai mártáshoz vaj, tej, liszt a besamel mártáshoz, A tetejére reszelt sajt.
A kész tésztát megfőzöm.
A besamel mártást elkészítem(tej, vaj, liszt), majd a bolognai mártást: hagymát, majd fokhagymát zsíron pirítok, belekeverem a karikára vágott virslit, házi sürített paradicsom, bolti konzerv hámozott paradicsom, kevés ketchup, fűszerek: bazsalikom, sót, bors, kakukkfű,
Az edény aljára kevés vajat, majd rá a besamel mártást, utána az első réteg tésztát, majd ismét besamel, bolognai, tészta, ezt legalább négyszer ismételjük. Tetejére jó sok sajtot reszelek. A besamel mártást elkészítem(tej, vaj, liszt), majd a bolognai mártást: hagymát, majd fokhagymát zsíron pirítok, belekeve-rem a karikára vágott virslit, házi sürített paradi-csom, bolti konzerv hámozott paradicsom, kevés ketchup, fűszerek: bazsalikom, sót, bors, kakukkfű,
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!