40 dkg friss vagy 20 dkg szeletelt konzervgomba
10 dkg sonka
10 dkg sajt
4 dl tej
50 dkg darált hús
1. A felszeletelt gombát és a kockázott sonkát kevés olajon megpirítjuk, majd belerakjuk a darált húst azzal puhára főzzük.
Hozzáadjuk a tasak tartalmát, amit előzőleg a tejjel és a vízzel jól elkevertünk.
Kevergetés közben összeforraljuk.
2. Egy kb. 1,5 l-es, margarinnal kikent tűzálló edény aljára kevés szószt öntünk, majd belehelyezünk 3 lasagne lapot egymás mellé.
Úgy rétegezzük a szószt és a tésztalapokat, hogy a szósz legyen az utolsó/legfelső réteg.
A tetejére reszelt sajtot szórunk. 3.
Az előkészített lasagnét kb. 200°-ra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
Knorr rafinéria recept alapján készült , annyi módosítással hogy én darált húst is teszek bele .
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!