A paradicsomlét elkeverem a liszttel és sűrű mártást főzök belőle az 1 l-es Mesterszakács Nyeles Főzőedényben. Hozzáadom a maradék hústölteléket, összeforralom.
A Szilikon Király forma aljába egy réteg húst teszek, erre jön egy tésztalap, majd hús és addig rétegezem, amíg a hozzávalók elfogynak. Felülre hús kerüljön.
A sajtot durvára lereszelem a TW Reszelőn, majd a húson elosztom egyenletesen.
170 fokos sütőben addig sütöm, amíg a sajt jól megpirul.
Ahhoz, hogy a formából ki tudjam borítani, abban kell hagyni jól kihűlni a Lasagne tortánkat.
Mikor kihűlt, óvatosan meglazítom a szilikon formát, hogy elengedje a Lasagne-t.
Ügyesem kiveszem és tálcára teszem. Én ezt a kivételt nagyon egyszerűen megoldottam, ugyanis mivel lé nincs a Lasagne alatt, így a balkezemben fogta a formát, jobb kezemet a tenyeremmel rátettem a tortára, úgy, hogy a kezem, egyenesem tartsa a felületet, majd ráborítottam a kezemre. Ezután fogtam a tálcát, rátettem a Lasagna aljára és visszafordítottam az egészet. Még zsíros sem lett a kezem, amivel tartottam.
A Mesterfogás Tortalapáttal gyönyörűen szeletelhető a Lasagna.
Elkészítéséhez javasolt Tupperware termékek:
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!