1 db 200- 250 gr lazackonzerv
3 db cherry paradicsom, vagy 1 nagy paradicsom
3 db savanyított uborka
1 db paprika ( nem fontos, ha nincs )
Az öntethez:
3 evőkanál olíva olaj
2 kiskanál bor- ecet
2 db szétzúzott fokhagyma
Friss bazsalikom, vagy szárított ( ízlés szerint )
egy kevés kakukkfű
feketebors
só
A lazackonzervről leöntöm a levét, egy mélyebb üvegtálba aprózom.
A zöldségeket egész apróra felvágom.
Elkészítem az öntetet. Az egészet könnyedén összekeverem.
Legfinomabb, ha pirítóst készítek hozzá.
Jó étvágyat!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!