Hozzávalók:
50 dkg tisztított burgonya
25 dkg lebbencstészta
1 ek zsír/olaj,ki mit használ
1 fej tisztított vöröshagyma
1/2 ek pirospaprika
1 ek szárított zöldségkeverék(delikát helyett)
friss zöldpaprika,paradicsom
petrezselyemzöld,
zeller zöld
só
Elkészítés:
A tisztított felkockázott burgonyát 3,5l vízben feltesszük főni,hozzáadjuk a kb 1/2 ek sót,zöldség-zeller levelet,szárított zöldségkeveréket,zöldpaprikát,paradicsomot.
A zsírba megpirítjuk az összetört lebbencstésztát,majd belekockázzuk a vöröshagymát,ezzel is tovább pirítjuk,ha kész félrehúzzuk.
Amikor a burgonya félig főtt a lebbencstésztára tesszük a pirospaprikát és a levesbe öntjük az egészet. Addig főzzük,míg a tészta kellőképpen meg nem puhul.
Jó étvágyat hozzá!
saját recept
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!