Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / baromfi recept » Lecsós csirkemell ahogy én készítem

felvitel dátuma: 2012-03-09 09:07:09       mai nézettség: 1       nézettség: 1918
részletes recept
Hozzávalók 3 személyre:
  • 1 egész csirkemellfilé felkockázva
  • 1 fej vöröshagyma felkockázva
  • olivaolaj
  • tört bors
  • 1 ek. mustár
  • tkparadicsompüré
  • szárított petrezselyem
  • 1 üveg lecsó (én a télre eltett üveget használtam fel)

A fűszerek Toldi fűszertermékekből:

http://www.toldifuszerek.hu

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 25 perc
Elkészítés:

A hagymát felkockázom és oliván megpirítom, majd hozzáadom a felkockázott csirkehústpirítom míg kicsit fehér lesz és ízesítem , borsszárított petrezselyemmelMikor már megpuhult hozzáadom a mustárt, a paradicsompürét jól elkeverem, majd a lecsót és pár percig kavargatva hagyom összeérni az ízeket.

Én kölest főztem hozzá: 1 csésze köles 3 csésze víz és pici , ezt többszöri kevergetés mellett puhára főzve, míg elfől a leve kisebb lángon, majd fedő alatt lefedve 15 percet hagyom állni. Utána tálalható együtt.

Szakács:


Film link: http://henimodernkonyhaja.blogspot.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 kautz1009 2012 március 09

Guszta!!:)

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.