8 szelet karaj
só, bors
liszt
kevés étolaj
1 üveg lecsó vagy 4-5 paprika és 3 db paradicsom
1 nagyobb fej vöröshagyma
A karajt kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, lisztben megforgatjuk. Kevés étolajon hirtelen megsütjük. Kiszedjük egy edénybe, amelyben főzzük tovább, forró vizzel leöntjük, amennyi ellepi.
Abban a zsirban, amiben a húst sütöttük, megdinsztelünk egy hagymát, ráforditjuk az üveg lecsót, amit ha úgy szeressük, összemixelhetjük. Ha friss zöldségekből készitjük, akkor a hagymára tesszük az apróra vágott paprikát és paradicsomot.
Amikor már a zöldségek (vagy a kész lecsó) már félig megpuhult, akkor összeöntjük a hússal és egyet forralunk rajta. Izesitjük.
Mindenféle körettel finom (krumpli, tészta, knédli, tarhonya, rizs).
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!