Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / baromfi recept » Lecsós pecsenye libamáj

felvitel dátuma: 2015-02-11 19:32:59       mai nézettség: 1       nézettség: 797
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
1,5 kg pecsenye libamáj,
1 üveg konzerv lecsó
1 fej vöröshagyma,
, őrölt bors,
kevés étolaj,
esetleg csipetnyi majoránna.
Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:
A hagymát felkarikázom, kevés olajon megdinsztelem. A szükség szerint darabolt májat is hozzáteszem, és világosodásig pirítom Hozzáöntöm az üveges konzerv lecsót, és borsot őrlök . Sózni, csak a tálalásnál szoktam
Párolt rizs, vagy tészta körettel tálalom.
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.