1 kg szeletelt tarja
2 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 evőkanál vegeta
1 evőkanál őrölt pirospaprika
0.5 kg zöld paprika
3 db paradicsom
2.5 dl passzírozott paradicsom (konzerv)
só, bors ízlés szerint
1 dl étolaj
Ki olajozom a nagy tepsit,beleteszem a kb. :10 szelet tarját.
Rá teszem a fűszereket,majd először a hagymákat szeletelve,majd a paprikát,és minden szelet hús tetejére a paradicsomokat karikázva.
Ezután leöntöm még arányosan a paradicsom sűritménnyel.
170 fokos sütőbe betolom 1 óra 20 percre alufóliázva a tetején,és utána leveszem a fóliát majd még 10 percig pirítom kb. :200 fokon.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!