szép torta!
A piskótákhoz:22 darab tojás, 22liszt,22 evőkanál cukor, 3 késhegynyi só,
A krémekhez:
főtt krém: 6dl tej, 2 vaníliás pudingpor.
A citromos részhez: 50 dkg margarin, 14 evőkanál porcukor, 1 citrom leve.
Négyszögletes sütőedényekbe, 28,5 cm X 40 cm-es méretűben két darab 8 tojásos piskótát sütünk.
A köralakú tortasütőben 6 tojásos pikótát sütünk.
A pudingport leáztatjuk tejben, a maradékot felforraljuk, a pudingos tejet beleöntjük, keményre felfőzzük.
A margarint a porcukorral elkeverjük, a kihűlt főtt krémet és a citromlét hozzáadjuk.
A kerek piskótát ketté vágjuk, 2 körlapunk lesz.Az egyik szögletest hosszában 6 részre váguk.Megkenjük krémmel a két tortakarikát, a két piskótát úgy, hogy a bevonásra hagyunk a krémból.1 tortacsíkot feltekerünk, a kerek lap közepére tesszük, addig folytatjuk, amíg meg nem telik a tortakarika.Nálam a másik tortalapból kellett még egy csík,A tekert részre ráhelyezzük a tortakarikát, krémmel a tekert rész felé.
A tortát bevonjuk krémmel.Díszítjük.A megmarat részre teszünk gyümölcsöt, feltekerjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!