A recept hibásan van írva. Nem 2,5 dkg só,hanem 2,5 dkg élesztő a hozzávaló. Ennyi év távlatából most fedeztem fel ezt a hibát. De gondolom az ügyes háziasszonyok tudták hogy helyes!
50 dkg liszt,
4 evőkanál cukor,
csipet só,
2,5 dkg. só,
8 dkg olvasztott vaj,
2 tojássárgája, 1 egész tojás a kenéshez,
gyümölcsíz ( darabos lekvár)
Elkészítése ugyanúgy történik, mint a túrós batyu tésztája.
Itt téglalap alakúra vagdossuk a kinyújtott tésztát, s belerakunk egy darab lekvárt és összehajtjuk téglalap alakúra.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!