Egy tálba tenni az egész tojásokat, majd hozzáadni a cukrot. Robotgéppel jó habosra keverni.( legalább háromszoros mennyiséget kapjunk)
Ekkor hozzáadni a vanília aromát és a két evőkanál forró vizet. Még párpercig így keverni. Végül beleszitálni a lisztet és óvatosan összekeverni.
SÜTŐPOR NEM KELL BELE!!!!!!!!!!
Egy gáztepsit kibélelni sütőpapírral, úgy hogy a szélét is fedje, majd beleönteni a kikevert tésztát és egyenletesen elsimítani.
Előmelegített sütőben, közepes lángon készre sütni. (én légkeverésnél 150 fokon, kb. 15 percig sütöttem)
Egy sütőpapírt jól megszórni porcukorral, majd a sütőből kivett tésztát, rögtön ráfordítani és lehúzni róla a sütőpapírt.
Konyharuhát benedvesíteni (jól kicsavarni, hogy éppen csak nyirkos legyen) Majd a forró tésztát letakarni vele. Így letakarva hagyni teljesen kihűlni.(nem kell félni a tészta nem szívja magába a nedvességet) A tészta így nem tudd kiszáradni és könnyen fellehet majd csavarni.
A mascarponét jól kikeverni a vaníliás cukorral és az ízlés szerinti mennyiségű porcukorral.
A Hulalát kemény habbá verni, majd óvatosan a mascarponés krémhez keverni.
A gyümölcsízt szintén kikeverni ízlés szerinti mennyiségű meggyaromával.
Tészta töltése:
A kihűlt tésztát megkenni az ízesített gyümölcsízzel, majd rákenni a habos krémet is.
Először kicsit behajtani a végét, majd a sütőpapír segítségével szépen felcsavarni.
Tetejét porcukorral jól megszórni. Kicsit állni hagyni, majd éles vízbe mártott késsel felszeletelni.