felvitel dátuma: 2024-01-01 16:43:53
mai nézettség: 1
nézettség: 47
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:
25 dkg lencse
kis füstölt kolbász
2 babérlevél
1 citrom karika
só
mustár, méz
rántáshoz: zsír, liszt, tört paprika, fokhagyma
Előkészületi idő: 10 perc
Elkészítés:
Előző este beáztatni a lencsét, vízből kiszedve, lábasba téve, annyi vízzel felengedve, hogy ellepje. Kis füstölt kolbászt karikáztam bele, 2 babérlevelet, egy citrom karikát is tettem bele, mikor megfőtt, egy gyenge fokhagymás rántással berántottam, majd sóztam, és kis mézzel, mustárral ízesítettem.
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.