Nagyon aranyos "lencsefőzi" "Almaszósz" kora óta egyre szebb!!:))) Én ecet helyett egy kis mustárral "pikánsítom":)
A lencsét előző este beáztatom. Felteszem másnap ételízesítős vízbe főzni, mikor puha leszűröm a levét. Elkészítem a fokhagymás rántást: kevés zsíron kicsit pirítom a lisztet, beletöröm a fokhagymát és elkészítem a rántást, majd tört pirospaprikát teszek bele, elkeverem és ráöntöm a lencsére. Ízesítem ecettel, cukorral és jól elkeverem. Hozzáadom a kolbászt, a paprikakrémet és pár percig hagyom összeérni az ízeket. Tálalom.
Nagyon aranyos "lencsefőzi" "Almaszósz" kora óta egyre szebb!!:))) Én ecet helyett egy kis mustárral "pikánsítom":)
Én is így látom, Brigike vajon a lencsefozitol lesz egyre gyonyorucskébb?:)))) Akkor én is kérnék belole:)))
Köszi az ötletet, még mustárral nem próbáltam:) a kis szépségem meg már hozzátartozik a tálaláshoz:)
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!