felvitel dátuma: 2011-02-05 22:20:13
mai nézettség: 1
nézettség: 2424
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
2 csésze lenmagpehely / 1 csésze 2,5 dl vel számolva/
1/2 teáskanál foszfátmenetes sütőpor
1 teáskanál só
1/4 kanál xilit vagy 1/2 teáskanál folyékony édesítőszer
5 db tojás
1 dl víz
1 dl kókusz zsír vagy kókusz olaj
Előkészületi idő: 10 perc
Sütési idő: 20 perc
Elkészítés:
A száraz és folyékony anyagokat külön-külön keverjük össze. A tojásokat felverjük és hozzáadjuk a kókusz zsírt vagy kókusz olajat. Amennyiben kókusz zsírt használunk abban az esetben felhasználás előtt szobahőmérsékleten olvasszuk meg. Ezután hozzáadjuk a folyékony édesítőt ha azt használunk.Ezeket külön tálban összekeverjük. Majd ismét egy másik tálban összekeverjük a lenmagpelyhet sütőport és a sót . A végén a száraz és nedves anyagokat elegyítjük hozzáadjuk a vizet ezzel még egyszer összekeverjük . Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük előmelegített sütőben 200 fokon 20 percig sütjük.
Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!