Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / baromfi recept » Libamáj roston, sültburgonyával

felvitel dátuma: 2011-02-11 20:50:06       mai nézettség: 1       nézettség: 4374
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

libamáj: 0,80 kg
só: csipetnyi
őrölt bors: csipetnyi
liszt : 0,05 kg
burgonya: 0.80 kg
étolaj: 3 dl
vegyes zöldség díszítéshez

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

A libamájat szeletekre vágjuk, majd lisztben meghempergetjük és forró étolajban kisütjük.

Ügyeljünk arra, hogy csak tálalás előtt sózzuk brssoal ízasítjük a májat.

Burgonyát tisztítás után vékony szeletekre vágjuk, majd forró étolajban kisütjük, majd enyhén megsózzuk.

Tálaláskor, friss vegyes zöldséggel, vagy vegyes savanyúsággal díszítjük.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.