Gratulálok neked ehhez a nagyszerű recepthez és a még nagyszerűbb képhez mi is szoktunk enni adni a kutyának, de a lerágott csontot nem szoktuk fotózni...
4 db libaszárnytő
6-8 gerezd fokhagyma
só,
1 ek libazsír
A szárnyakat megtisztítjuk és sózzuk. A libazsírral megkenjük a tepsi alját és beletesszük a húst. Rászeljük a fokhagyma gerezdeket. Kevés vizet öntünk alá és lefedve, előmelegített sütőben, közepes lángon sütjük 50 percig. Végül levesszük a fedőt és ropogósra sütjük. Én rizzsel tálaltam. 3 dl libazsír is lett "mellék termékként"
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!